Hvis du fler deg trtt, kan det godt vre den siste tingen du

By • May 20th, 2014

Hvordan takle syre refluks

Q Min mann og jeg begge lider med vedvarende syre refluks som forrsaker neseopphopning. For meg forstyrrer det ogs svnen min, og har bidratt til fibromyalgi. Ingen av oss nsker vre p protonpumpehemmere p lang sikt og har prvd alle slags livsstilsendringer. Probiotika bidrar sterkt til min IBS, og jeg lurte p om det er noe som ligner p GORD uten ty til kirurgi? Laura Canada, Hanson, email

En tilbakestrmning av mageinnholdet opprygger mullet er et svrt vanlig problem, og mange av symptomene dette medfrer, som halsbrann, skyldes magesyre.

canada goose herre Protonpumpe canada goose jacket outlet salgshemmere (PPIs) som omeprazol og lansoprazol effektivt slr av magesyre produksjon og har blitt langt den mest brukte stoffet for denne tilstanden. De er trygge p langsiktige steder i toronto bruk, men en ulempe er at folk ofte ikke plager de andre tingene som vil redusere sine symptomer. canada goose herre

canada goose Vekttap hjelper, ved oppmuntre muskulaturventilen i nedre enden av buketten forbli lukket i stedet for ligge pen. canada goose

Ved heve sengens hode med 5 10 cm, brukes tyngdekraft for holde mageinnholdet der de skal vre nr du ligger ned.

Unng late mltider forhindrer ogs mat og andre fordyelsessaft, som galle, fra tilbakelp og forrsaker like mye som syre.

Noen mennesker finner bestemte matvarer gi dem mer reflux enn andre du trenger for eksperimentere med finne hva du br unng. Liten forskning har blitt gjort p bruk av probiotika for refluks hos voksne, men det er noen forslag de kan vre nyttige hos barn og spedbarn.

Tilbakestrm er en komplisert tilstand med mer enn bare syre alene. For eksempel, hvis du finner ut at en PPI i full dose ikke hjelper symptomene dine, kan du ha fordel av se en spesialist som kan g inn i mer detalj om hva som kan gjres.

canada goose jakker dame SARA STANNER SKRIVER: canada goose jakker dame

canada goose trillium En gastrosofageal reflukssykdom (GORD) er en tilstand hvor spiserret (rret som frer til magen) blir irritert eller betennd p grunn av syre som sttter seg opp fra magen, forrsaker den brennende flelsen av halsbrann (skalt fordi esophagus ligger bare bak hjertet). canada goose trillium

Magen produserer saltsyre etter et mltid for fordye maten. Normalt holdes denne syren fra rive seg opp i spiserret av esophageal sphincter, en ring av muskel som fungerer som ventiler og pnes bare nr du svelger. Men noen ganger slapper ventilen av eller svekkes, slik at magesyren strmmer opp igjen og inn i spiserret.

canada goose norge Selv om det er lite vitenskapelig bevis p effekten av livsstilsmlinger, rapporterer mange mennesker forbedringer nr de forandrer kostholdet og andre vaner. canada goose norge

canada goose jakke dame Ryking for eksempel svekker den nedre sofageale sphincteren og ker tilbakelp. canada goose jakke dame

canada goose victoria parka vre overvektig legger ekstra press p magen, og dette oppfordrer ukulr reflux, slik at du mister overfldig vekt, hvis dette gjelder deg, kan lette symptomene. canada goose victoria parka

canada goose outlet Mat og drikke som ofte rapporteres utlse symptomer, inkluderer brus, krydret mat, hyt fettholdig mat, sitrusfrukter, peppermynte, tomater, hvitlk og lk. Koffein i kaffe, te og cola og teobromin i sjokolade har blitt rapportert forverre symptomene, og alkohol og overdreven mengder vitamin C (fra kosttilskudd) kan ogs ke syreutskillelsen. canada goose outlet

canada goose dame Du kan prve holde en dagbok for mat til identifisere hva som kan utlse symptomene dine. canada goose dame

Hvordan og nr du spiser er like canada goose outlet viktig. Sitte opp rett og opprettholde god stilling vil hjelpe mat og syre passere gjennom magen i stedet for rive seg opp i spiserret.

canada goose salg Unng spise i lpet av tre timer i sengetid, da dette vil tillate at magen tmmes og syreproduksjonen reduseres. Ikke legg deg rett etter ha spist. canada goose salg

canada goose victoria spise mye mat til enhver tid vil ke mengden syre som trengs for fordye den, s spis mindre, hyppigere mltider, slik at du har mindre mat i magen nr som helst. canada goose victoria

canada goose jakke herre TONY GALLAGHER SKRIVER: canada goose jakke herre

A Det er et sted for treningshensyn her. Siden fibromyalgi du nevner relaterer til smerte i musklene, kan ligamentsbeslag og sener, i tillegg til svnmnstre, noe slags trening bidra til lindre symptomene. Med syre refluks, kan det vre se p og administrere vekten din, og trening spiller ogs en rolle der. Hvis du fler deg trtt, kan det godt vre den siste tingen du nsker gjre, men husk de potensielle fordelene.

canada goose jakke For det frste, unng velsene som kan forrsake syre refluks. Jarring og hye reelle trening velser som jogging, ikke hjelpe. Overdreven sammentrekning av mage muskler kan forrsake symptomer p GORD. canada goose jakke

Hold treningen din s lav som mulig. Sykling, svmming eller ging br vre https://www.canada-goose-jakker.com de mest fordelaktige velsene for deg. Tai Qi er ogs en god, lav effekt form for trening som ser ut til forbedre sirkulasjonen, for styrke bekkenets muskler og for ke fleksibiliteten i Toronto-regionen. Det er ogs tenkt redusere smerte og bekjempe tretthet og depresjon, s det er verdt vurdere.

canada goose jakker herre Mlet med meditasjon er hjelpe deg med slappe av og forbedre hukommelsen (som kan pvirkes av fibromyalgi). En kombinasjon av mosjon og meditasjon finnes i Qi Gong, en gammel kinesisk praksis som bidrar til forbedre immunsystemet, bidrar til fleksibilitet i muskler og forbedrer skjelettjusteringen. canada goose jakker herre

Som alltid, spis fornuftig fr du trener, hold deg hydrert og vent en eller to timer etter at du har spist fr du begynner. Tempo og tilpass velsene dine, og stopp fr det gjr vondt. Hvis du tar medisinen, fr du oppleve halsbrann under treningen, kan det vre forsiktig snakke med legen din om du br ta det fr du trener.

ANDRE MENING: Dr Jame LeFanu

Ut p en lem med klende ftter

Bena og fttene er penbart uunnvrlige for opprettholde kroppens nedadgende vekt samtidig som den propellerer den fremover. Men de kan ha sine ulemper, spesielt om natten, mange mennesker som beskriver vre i stand til sove, eller, etter ha gjort det, blir vekket av ubehagelige og ptrengende opplevelser i deres nedre lemmer.

 

Leave a Comment

« | Home | »