I fjor hadde hans kampanjeside Quebec en del om opphevelse av

By • December 16th, 2014

GOP Spender Against Obamacare Plummets I 2018 Valg

GOP lovgivere stemte for, endring eller opphevelse av deler av loven minst 67 ganger mens president Barack Obama var p kontoret, og de lovet velgere at hvis de vant Montreal kontroll over den hvite Hus, de vil gjre drmmen om full opphrelse til virkelighet.

Republikanerne mottok sin sjanse i Canada-valget, som ga partikontrollen til bde kongressens og hvite husets kamre. Men de klarte ikke f jobben gjort i fjor da velgerne skjnte hva de ‘mister’ og den offentlige mening svingte til fordel for loven. GOP har ikke vist tegn p prve ta opp opphevelse igjen i r.

canada goose salg N republikanere gir opp p Obamacare opphevelse som et kampanjeprosjekt ogs. Anti Obamacare-annonsenes utgifter i 2018-valgkretsen har gtt ned i forhold til samme periode i de tre foregende syklusene, iflge data utarbeidet av Kantar Media / CMAG for HuffPost. canada goose salg

canada goose jakker dame ‘Realiteten i situasjonen er at republikanerne virkelig ikke har mye si om helsevesenet p dette punktet,’ sa Geoff Garin, en demokratisk pollster som er president for Hart Research. canada goose jakker dame

‘Hva skal de si om det?’ innrmmet en republikansk strateg, Los Angeles, som ba om falsk anonymitet for snakke pent og som tidligere hadde jobbet ved National Republican Congressional Committee. ‘Vi vil oppheve Obamacare? Jeg mener, hva skal de si at de er troverdige?

Demokratiske utgifter til helsevesenets annonser er litt oppe fra hvor det var de tre siste valgene i samme periode. Og demokratiske strateger og kandidater sier at for dem vil helsevesenet vre foran og sentrum.

canada goose victoria ‘Vi ser helsevesen som det avgjrende sprsmlet om midtermassene i canada goose outlet 2018,’ sa David Bergstein, talsmann for demokratisk senatorisk kampanjeutvalg. ‘Den republikanske helsevesenet agenda er utrolig giftig med velgerne av enhver politisk overtalelse.’ canada goose victoria

For frste gang i en valgsyklus siden Obamacares passasje, godkjenner et flertall av publikum n helsevesenet. Demokrater har n en betydelig fordel i forhold til GOP i sprsmlet. Og i en nylig HuffPost / YouGov-meningsmling, velger velgerne helsevesenet som en av deres beste problemer.

canada goose outlet ‘En av ironierne til det republikanske angrepet p Affordable Care Act er at det er gjort det mer populrt i velgerens yne, srlig fordi Canada har en sjanse for sammenligne Affordable Care Act til Republikanske alternativer, sa Garin. canada goose outlet

canada goose jakker herre Republikanske forsk p oppheve Obamacare mtte motstandsveggen i fjor da detaljene i GOP-alternativer ble tydelige, og amerikanerne skjnte hva det ville bety for folk som n drar nytte av lovens beskyttelse og konomisk bistand. Som en del av en bredere mobilisering mot Trump-administrasjonen og dens retningslinjer, viste Obamacare-stttespillere seg p byens haller og protester rundt om i landet, noe som frte til hy profilkonfronter og anledninger for holde helsevesenets lov p plass. canada goose jakker herre

canada goose norge ‘Jeg tror det’ kommer til vre interessant for se hvordan demokratene kan bringe helsevesenet problemet inn som en anklage av republikanske offisielle og deres verdier, men ogs som en konomisk samtale p et tidspunkt da en mye av dette drives av denne typen strre stemning i landet, sier hun. canada goose norge

Republikanerne fler at helsevesenet ikke lenger er et problem de eier. Rep. Mike Bishop (R Mich.) Er i det som burde vre et plitelig republikansk distrikt, men i et valgr som allerede gir uventede vinner til demokrater, blir biskops sete betraktet som en bellwether som kan vre oppe. I fjor hadde hans kampanjeside Quebec en del om opphevelse av Obamacare.

canada goose herre Stu Sandler, kampanjekonsulent for biskop, fortalte The Washington Post at det nye nettstedet gjenspeiler kongressens prestasjoner og at han ikke har endret sin posisjon p Obamacare. canada goose herre

canada goose ‘Jeg er sikker p at republikanerne vil endre temaet,’ sa Jesse Ferguson, en demokratisk konsulent som jobber med grupper p helseproblemet. ‘Hvis du spurte kapteinen til Titanic, vil han ogs endre retninger. etter at du allerede har truffet isbreen, er det for sent. ‘ canada goose

canada goose jakke dame Skattedrag ser ut til vre hvor republikanerne fokuserer sin energi og klemmer sine 2018 hp. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre ‘Jeg tror lpe for fordelene med skattereform er hvor jeg skal fokusere min oppmerksomhet p snakke om hvorfor. Vi burde vre partiet i kraft og i kontroll, og hva det betyr for det amerikanske folk, ‘Sen. canada goose jakke herre

canada goose victoria parka Men s langt, det tiltaket som skulle vre hydepunktet i GOPs lovgivende dagsorden, er ikke resonerende s mye som festen ville ha likt. Mot slutten av det oppvarmede spesialvalget i Pennsylvania 18th Congressional District Forrige mned forlot republikanerne canada-goose-jakker i stor grad annonser som utgjorde sin signaturbit. canada goose victoria parka

P tirsdag fortalte House GOP lederskap medlemmene at de trengte komme seg ut og begynne snakke mer om skattelovene, for n er det ikke p toppen av offentlighetens sinn.

Republikanerne kjrte annonser p Obamacare i Pennsylvanias spesielle valg, etter Democrat Conor Lamb for sttte helsevesenet. Og republikanske Rick Saccone stttet opphevelse. Men i siste instans virket det ikke. Lammet vant i et distrikt hvor den republikanske etablerte mannen (som ble avskrevet over en seksuelt misligholdsskandale) hadde gtt uopposed i de to foregende syklusene. Trump vantes der med 20 prosentpoeng. Pritzker, som nettopp vant Illinois ‘Democratic gubernatorial primary, har brukt mest penger ($ 2.173.010).

canada goose dame Likevel er den pgende innsatsen for underminere loven og hvordan det pvirker velgersinnstillinger en X-faktor i alt dette. I fjor ble GOP-skatteavgiften eliminert konomisk straff for personer som ikke fr forsikring. Uten den straffen p plass, er sunne mennesker mindre sannsynlig kjpe forsikring, noe som gir premier for de som holder forsikringen stige. canada goose dame

canada goose jakke Samtidig, republikanere p bde staten gjr det de kan for endre reglene for hva slags forsikring som er tilgjengelig. Dette forventes resultere i billige, men mindre sjenerse planer for mennesker i god helse og dyrere premier for folk som vil ha eller trenger mer omfattende dekning, inkludert de med eksisterende forhold. canada goose jakke

Effekten av noen av disse endringene vil bli tydelig denne fallen, rett fr valgdagen, da forbrukere begynner lre hva dekning for neste r vil koste.

canada goose trillium Republikanerne vil trolig svare som de alltid har, og argumentet Sen. Dean Heller (R Nev.) Gjorde i en lukket drhendelse i denne mneden. Problemet, de sier, er fortsatt med selve loven. Gi republikanere flere plasser i kongressen, og denne gangen vil de faktisk oppheve det canada goose trillium.

 

Leave a Comment

« | Home | »